ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Ο Παπαπέτρου πήρε την ομάδα στις πλάτες του» (vid)

Για τη νίκη - πρόκριση επί της ΑΕΚ, αλλά και την εμφάνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Οντετ Κάτας.

Κάτας: «Ο Παπαπέτρου πήρε την ομάδα στις πλάτες του» (vid)

Για τη νίκη – πρόκριση επί της ΑΕΚ, αλλά και την εμφάνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Οντετ Κάτας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισραηλινός τεχνικός στην ΕΡΤ:

«Μία πολύ σκληρή σειρά, γιατί παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα, τους κρατήσαμε στους 71 πόντους. Το σημαντικό είναι όταν βρεθήκαμε πίσω με εννέα πόντους, οι παίκτες μου έδειξαν την δέσμευση στο επιθετικό κομμάτι και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε μία δύσκολη ομάδα, δίνει αξία στη πρόκρισή μας. Όταν μείναμε πίσω με εννέα πόντους, ο Παπαπέτρου μας πήρε στις πλάτες του».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.893 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσα είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μια δύσκολη σειρά. Ήρθαμε σε αυτή τη σειρά παίζοντας κόντρα στην ΑΕΚ με μεγάλο σεβασμό, ο οποίος είναι μεγαλύτερος μετά τα παιχνίδια αυτά. Έχει ποιοτικούς παίκτες και ποιοτικά γκαρντ. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Δεν προσεγγίσαμε με τον σωστό τρόπο το πρώτο και το τέταρτο παιχνίδι. Βρήκαμε την αφοσίωσή μας και σκοράραμε 17 πόντους στα τελευταία 7 λεπτά. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 9 πόντους.

Όλα αρχίζουν από την άμυνά μας και μου άρεσε ο τρόπος που κάναμε ένα βήμα μπροστά και αντιδράσαμε. Είχαμε πολλή πίεση και ακόμα έχουμε πηγαίνοντας στους τελικούς. Κάποιοι παίκτες βρήκαν χαρακτήρα. Ο Παπαπέτρου ήταν σπουδαίος για εμάς στην τέταρτη περίοδο. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Δεν ήταν μόνο αυτός, ήταν ομαδική δουλειά. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στην ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που αντιδράσαμε».

Για τον Τι Τζέι Μπρέι: «Αυτός είναι ο λόγος που τον υπογράψαμε. Όταν προέκυψε ο τραυματισμός ήμασταν αρκετά αγχωμένοι. 1-2 μέρες πριν αρχίσει η σειρά τελείωσε η αποθεραπεία του και προσπαθήσαμε να τον κάνουμε να βρει ρυθμό. Είναι εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας. Μας έλειψαν οι αποφάσεις του στην επίθεση, τόσο και στην άμυνα. Είχε πολύ καλές κατοχές απέναντι στον Μέικον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.