ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Χαλάει ο καιρός – Μέχρι και χαλάζι τις επόμενες ώρες

Ραγδαία θα αλλάξει μέσα στις επόμενες ώρες σε κάποιες περιοχές της χώρας το σκηνικό του καιρού.

Χαλάει ο καιρός - Μέχρι και χαλάζι τις επόμενες ώρες

Ραγδαία θα αλλάξει μέσα στις επόμενες ώρες σε κάποιες περιοχές της χώρας το σκηνικό του καιρού. Κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας, στα βόρεια και πιθανώς στα κεντρικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, ο καιρός θα εξελιχθεί… άστατα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι λίγες νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία, στη Θράκη, στα βόρεια τμήματα της Ηπείρου, καθώς επίσης και στα ορεινά κυρίως τμήματα της Θεσσαλίας και πιθανώς της Κεντρικής Στερεάς.

Τοπικές χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν στη Μακεδονία, ενώ τα φαινόμενα βαθμιαία θα σταματήσουν, με εξαίρεση στην Κεντρική Μακεδονία όπου θα συνεχιστούν έως τις βραδινές ώρες.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.