ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: “Λίστα με τους υπό παραχώρηση από τον Γιοβάνοβιτς – Τι ισχύει με τη δημιουργία β’ ομάδας”

Σύμφωνα με τον Διονύση Δεσύλλα και τα όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αυτό που απασχολεί γι' αρχή τον Γιοβάνοβιτς είναι η αποσυμφόρηση του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Δεσύλλας:

Σύμφωνα με τον Διονύση Δεσύλλα και τα όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αυτό που απασχολεί γι’ αρχή τον Γιοβάνοβιτς είναι η αποσυμφόρηση του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

«Αυτό που προέχει είναι οι αποχωρήσεις» τόνισε, ενώ επανέλαβε πως «αναμένεται προσπάθεια για την αποδέσμευση πάνω από δέκα παικτών». «Αυτό που προέχει είναι οι αποχωρήσεις. Έτσι κινείται ο Γιοβάνοβιτς, θα παραδώσει λίστα σύντομα. Η δεδομένη εικόνα είναι ότι θα γίνει προσπάθεια να φύγουν πάνω από δέκα παίκτες. Βλέπει συνεχώς ματς της ομάδας, για να βρει τα δυνατά της σημεία και τις δυνατότητές της. Στον Παναθηναϊκό θέλουν να έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου μέχρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Για τη Β’ ομάδα, το μελετούν στον Παναθηναϊκό για τη δημιουργία της.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα του γηπέδου, περιμένουμε να παραδοθεί η μελέτη για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη αυτές τις μέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.