ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Λύμουρα στο Panathinaikos24.gr: «Αυτό που έγινε δεν το έχω ξαναζήσει. Στους τελικούς για τον Παναθηναϊκό θα έπαιζα και με ένα πόδι» (vid)

Δείτε τη νέα εκπομπή του Panathinaikos24.gr με καλεσμένη τη Λολίτα Λύμουρα.

Λύμουρα στο Panathinaikos24.gr:  «Αυτό που έγινε δεν το έχω ξαναζήσει. Στους τελικούς για τον Παναθηναϊκό θα έπαιζα και με ένα πόδι» (vid)

Δείτε τη νέα εκπομπή του Panathinaikos24.gr με καλεσμένη τη Λολίτα Λύμουρα.

Η έμπειρη αθλήτρια του Παναθηναϊκού μίλησε ζωντανά στους Διονύση Δεσύλλα και Θάνο Νικολογιάννη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την αγάπη της για το τριφύλλι, τη μαχητική ψυχή που έδειξε η ομάδα, αλλά και για το μέλλον. Η ανατροπή στον Τάφο του Ινδού και το μεγάλο πράσινο διπλό στο ΣΕΦ. Η υποδοχή του κόσμου στη Λεωφόρο, αλλά και οι ενστάσεις από τους ερυθρόλευκους.

Η Λύμουρα έκανε, επίσης, αναφορά στην καριέρα της, το πως επέλεξε να παίξει μπάσκετ, αλλά και το τι σημαίνει γι αυτήν ο Παναθηναϊκός, που αποτελεί τη μεγάλη της αγάπη από μικρό κορίτσι.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη συνέντευξη

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.