ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η ΕΛΑΣ ψάχνει οκτώ μήνες τον Χρήστο Παππά, αλλά ο Χίος τον βρήκε και του πήρε και συνέντευξη…

«Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο», μας έλεγε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει από την αστυνομία κάποιος από τους καταδικασθέντες στη Δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η ΕΛΑΣ ψάχνει οκτώ μήνες τον Χρήστο Παππά, αλλά ο Χίος τον βρήκε και του πήρε και συνέντευξη...

Έχουν, ωστόσο, περάσει οκτώ μήνες από την ανακοίνωση της απόφασης του Εφετείου και το νούμερο δύο στην ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης εξακολουθεί να αγνοείται. Ο Χρήστος Παππάς συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος με την αστυνομία να διαρρέει κάθε τόσο που μπορεί να βρίσκεται, αλλά η ίδια να μην τον βρίσκει.

Το φιάσκο, μάλιστα, γίνεται όλο και μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κάποιος ότι τον καταζητούμενο Παππά εντόπισε ο Στέφανος Χίος και του πήρε και δηλώσεις για το «Μακελειό».

Ο χρυσαυγίτης και νούμερο ένα καταζητούμενος φέρεται λοιπόν να έχει δηλώσει στην εφημερίδα «είστε θάνατος και αίμα, δεν παραδίνομαι» και να μιλά για τον πατέρα του και τον δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 1.111.769 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.