ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Αυτούς θέλει ο Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιους παίκτες.

Παναθηναϊκός: Αυτούς θέλει ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι ο νεος προπονητής του Παναθηναϊκού, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες μέρες.

Ο 58χρονος τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τον Γιάννη Αλαφούζο και το μόνο που μένει είναι το εντελώς τυπικό κομμάτι των υπογραφών. Ο Γιοβάνοβιτς έχει τσεκάρει ήδη τους περισσότερους παίκτες από το ρόστερ του τριφυλλιού, ωστόσο έχει ζητήσει να γίνουν κάποιες αποχωρήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Γιοβάνοβιτς θέλει ένα ρόστερ 23-24 παικτών, τη στιγμή που με αυτούς που θα έρθουν από δανεικοί το νούμερο θα ξεπεράσει τα 35 ατομα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από κει και έπειτα ήδη έχει ξεχωρίσει κάποιους από το υπάρχον ρόστερ.

Συγκεκριμένα, από αμυντικούς αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια για τους Φραν Βέλεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ και Χουάνκαρ. Στο κέντρο έκανε ειδική μνεία στους Αλεξανδρόπουλο και Μαουρίσιο ενώ  στη μεσοεπιθετική γραμμή έχει ξεχωρίσει τα χαρακτηριστικά των Λούκας Βιγιαφάνιες και Τάσου Χατζηγιοβάνη, ενώ ειδική αναφορά πραγματοποίησε για τον Φώτη Ιωαννίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.