ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αρχίζουν και οι αποχωρήσεις

Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες αναμένεται να αρχίσει στον Παναθηναϊκό το... ξεσκαρτάρισμα καθώς ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί ένα ρόστερ με το πολύ 25 παίκτες.

Παναθηναϊκός: Αρχίζουν και οι αποχωρήσεις

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει στην εποχή… Ιβάνοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής έχει αρχίσει ήδη να κάνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν ενώ έχει ήδη τσεκαρει αρκετούς από τους παίκτες που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ.

Το μεγάλο ρόστερ που έχει ήδη το τριφύλλι έχει προβληματίσει τον Σέρβο και γι΄ αυτό στις κουβέντες με Αλαφούζο ξεκαθαρίστηκε ότι η ομάδα θα έχει 25 παίκτες.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιοβάνοβιτς έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιους παίκτες και έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία για να αποχωρήσουν κάποιοι άλλοι. Σιγά σιγά λοιπόν στον Παναθηναϊκό θα αρχίσουν να κάνουν προσπάθειες για να λύσουν τα συμβόλαια με παίκτες από το υπάρχων ρόστερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.