ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έρχεται στο ποδόσφαιρο το αυτομάτο οφσάιντ

Μια μεγάλη αλλαγή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Έρχεται στο ποδόσφαιρο το αυτομάτο οφσάιντ

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της «Daily Mail» πρόκειται για ένα σύστημα, το οποίο θα υποδεικνύει άμεσα τα οφσάιντ, χωρίς τις συσκέψεις αλλά και την ταλαιπωρία που υπάρχει με τις γραμμές του VAR.

Το εν λόγω σύστημα έχει δοκιμαστεί σε αγώνα μεγάλων ομάδων, του κορυφαίου πρωταθλήματος, με την νέα αυτή εφαρμογή να αποφασίζει για τα γκολ. Παράλληλα ελέγχει το εάν η μπάλα έχει περάσει την τελική γραμμή, αλλά και το εάν υπάρχει οφσάιντ ή όχι.

Στο σημείο αυτό άξιο αναφοράς είναι το γεγονός, ότι αντί για τις γραμμές και τους υπολογισμούς εκατοστών που υπάρχουν από το VAR, όπως συμβαίνει τώρα, θα υπάρχει μία αυτόματη απόφαση που θα υποδεικνύει το οφσάιντ ενημερώνοντας τους βοηθούς αλλά και τον διαιτητή, αφού πρώτα έχει μελετήσει τον σκελετό των παικτών με tracking system προκειμένου να εντοπίζεται η παράβαση.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.386 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.