ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

“Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Ζάιλσον”!

Οπως αναφέρει δημοσίευμα στη Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός εξετάζουν τον πρώην αμυντικό χαφ της Γκρέμιο και της Φενέρμπαχτσε, Ζαΐλσον.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα στη Βραζιλία, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός εξετάζουν τον πρώην αμυντικό χαφ της Γκρέμιο και της Φενέρμπαχτσε, Ζαΐλσον.

Ο ύψους 1,87 μέσος αγωνίζεται στην Κίνα και την Ντάλιαν Προ, όπου πήγε το 2020 από τη Φενέρ με τη μεταγραφή να κοστίζει 4,5 εκατ. ευρώ.

Στο δημοσίευμα του «globoesporte.globo.com», ο Βραζιλιάνος, εκτός από του αιώνιους, βρίσκεται στο στόχαστρο μιας ιταλικής αλλά και ισπανικών ομάδων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ζάιλσον είναι 25 ετών και στο παρελθόν έχει, επίσης, αγωνιστεί στην Γκρέμιο, αλλά και στη β’ ομάδα της Σαπεκοένσε.

Η κύριά του θέση είναι αυτό του αμυντικού και κεντρικού χαφ, ενώ μπορεί να παίξει και ως στόπερ.

Το δημοσίευμα: «Ο αμυντικός χαφ Ζαΐλσον είναι παίκτης της Ντάλιαν Προ, από την Κίνα, αλλά δεν μπορεί να γυρίσει στη  χώρα λόγω των απαγορεύσεων που υπάρχουν με την πανδημία του κορωνοϊού. Στο Πόρτο Αλέγκρε, ο αθλητής ακολουθεί μια συγκεκριμένη ρουτίνα και προπονείται ατομικά και έχει κάποιες υποθέσεις ανοιχτές που αφορούν την προοπτική να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Ζαΐλσον αποτέλεσε στόχο τριών ομάδων από την Βραζιλία: Σάο Πάουλο, Γκρέμιο και Σάντος. Παρόλα αυτά, η ομάδα του δεν απάντησε κάνεις στις τρεις ομάδες. Παράλληλα, και η Μαρσέιγ εξέτασε την περίπτωσή του πρόσφατα, μετά από εισήγηση του προπονητή Ζοσέ Σαμπαόλι.

Όλα αυτά ανοίγουν τον δρόμο για άλλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, μαζί με μία ακόμα ιταλική ομάδα. Ισπανικοί σύλλογοι επίσης έχουν κάνει κάποιες επαφές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.