ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Οριστικό: Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ

Επικυρώθηκαν από την ΕΟΠΕ οι ελληνικές συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ ανδρών θα συμμετάσχει στο challenge cup, όπως και στις γυναίκες.

Οριστικό: Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ | panathinaikos24.gr

Επικυρώθηκαν από την ΕΟΠΕ οι ελληνικές συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ ανδρών θα συμμετάσχει στο challenge cup, όπως και στις γυναίκες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε η 5η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε ο απολογισμός των προκριματικών αγώνων των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων ανδρών-γυναικών και παρουσιάστηκε το σχέδιο προετοιμασίας ενόψει των τελικών φάσεων (ΓΥΝΑΙΚΕΣ 18/08-04/09 και ΑΝΔΡΕΣ 1-19/09).

Εγκρίθηκε ο κατάλογος των 26 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής που θα προταθούν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Εγκρίθηκαν οι Ειδικές Προκηρύξεις των Ενώσεων της Α’ φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Αγοριών Κ21-Κ18 και Κοριτσιών Κ20-Κ18.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταση διάρκειας της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 έως 31 Αυγούστου 2021 για τους έχοντες δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αγοριών Κ21 & Κ18 και Κοριτσιών Κ20 & Κ18.

Εγκρίθηκαν οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης 2021-2022 και το απεδέχθησαν ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ

Champions League: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. CEV Cup: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ Challenge Cup: Παναθηναϊκός Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Champions League: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. CEV Cup: Α.Ο. Θήρας, Π.Α.Ο.Κ. Challenge Cup: Παναθηναϊκός Α.Ο., Α.Σ.Π. Θέτις

Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύνθεση των παρακάτω Επιτροπών Ε.Ο.ΠΕ.:

Επιτροπή Μεταγραφών Επιτροπή Εθνικών Ομάδων Επιτροπή Ανάπτυξης Επιτροπή Beach Volley Επιτροπή Snow Volley Οικονομική Επιτροπή Επιτροπή Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Επιτροπή Marketing Δικαστική Επιτροπή

Ορίστηκαν ομόφωνα οι εκπρόσωποι της Ε.Ο.ΠΕ. στην Επιτροπή Ισοτιμιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Τακτικός εκπρόσωπος θα είναι ο κ. Λευτέρης Κογκαλίδης και Αναπληρωματικός ο Χαράλαμπος Ξοφάκης και οι δυο μέλη του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ..

Εγκρίθηκε ομόφωνα η αποστολή ενός ερωτηματολογίου σε αθλητές/αθλήτριες βόλεϊ και beach volley για διδακτορική διατριβή με θέμα «Δερματολογικά νοσήματα που εμφανίζονται σε αθλητές/αθλήτριες βόλεϊ και beach volley».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close