ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Οριστικό: Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ

Επικυρώθηκαν από την ΕΟΠΕ οι ελληνικές συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ ανδρών θα συμμετάσχει στο challenge cup, όπως και στις γυναίκες.

Οριστικό: Επιστροφή στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ

Επικυρώθηκαν από την ΕΟΠΕ οι ελληνικές συμμετοχές στα κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν. Ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ ανδρών θα συμμετάσχει στο challenge cup, όπως και στις γυναίκες.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Πραγματοποιήθηκε η 5η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο έγινε ο απολογισμός των προκριματικών αγώνων των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων ανδρών-γυναικών και παρουσιάστηκε το σχέδιο προετοιμασίας ενόψει των τελικών φάσεων (ΓΥΝΑΙΚΕΣ 18/08-04/09 και ΑΝΔΡΕΣ 1-19/09).

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.893 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εγκρίθηκε ο κατάλογος των 26 Καθηγητών Φυσικής Αγωγής που θα προταθούν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Εγκρίθηκαν οι Ειδικές Προκηρύξεις των Ενώσεων της Α’ φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Αγοριών Κ21-Κ18 και Κοριτσιών Κ20-Κ18.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η παράταση διάρκειας της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 έως 31 Αυγούστου 2021 για τους έχοντες δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Αγοριών Κ21 & Κ18 και Κοριτσιών Κ20 & Κ18.

Εγκρίθηκαν οι ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης 2021-2022 και το απεδέχθησαν ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ

Champions League: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. CEV Cup: Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ Challenge Cup: Παναθηναϊκός Α.Ο., Π.Α.Ο.Κ.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Champions League: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. CEV Cup: Α.Ο. Θήρας, Π.Α.Ο.Κ. Challenge Cup: Παναθηναϊκός Α.Ο., Α.Σ.Π. Θέτις

Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύνθεση των παρακάτω Επιτροπών Ε.Ο.ΠΕ.:

Επιτροπή Μεταγραφών Επιτροπή Εθνικών Ομάδων Επιτροπή Ανάπτυξης Επιτροπή Beach Volley Επιτροπή Snow Volley Οικονομική Επιτροπή Επιτροπή Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Επιτροπή Marketing Δικαστική Επιτροπή

Ορίστηκαν ομόφωνα οι εκπρόσωποι της Ε.Ο.ΠΕ. στην Επιτροπή Ισοτιμιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Τακτικός εκπρόσωπος θα είναι ο κ. Λευτέρης Κογκαλίδης και Αναπληρωματικός ο Χαράλαμπος Ξοφάκης και οι δυο μέλη του Δ.Σ. Ε.Ο.ΠΕ..

Εγκρίθηκε ομόφωνα η αποστολή ενός ερωτηματολογίου σε αθλητές/αθλήτριες βόλεϊ και beach volley για διδακτορική διατριβή με θέμα «Δερματολογικά νοσήματα που εμφανίζονται σε αθλητές/αθλήτριες βόλεϊ και beach volley».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...