ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μια ανάσα από την Γκετζέπε ο Καμπετσής!

Ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την Γκεζτέμπε για τον Καμπετσή, με τον νεαρό να κλείνει στην τουρκική ομάδα έναντι του ποσού των 400.000 ευρώ.

Μια ανάσα από την Γκετζέπε ο Καμπετσής!

Παίκτης της Γκετζέπε πρέπει να θεωρείται ο Αργύρης Καμπετσής, μιας και ο Παναθηναϊκός και η τουρκική ομάδα βρίσκονται στις τελικές επαφές.

Οι πράσινοι είναι έτοιμοι να βάλουν ένα ποσό γύρω στις 400.000 ευρώ στα ταμεία τους, προκειμένου να παραχωρήσουν τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι ο Καμπετσής ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με το τριφύλλι. Η τουρκική ομάδα τον παρακολουθούσε εδώ και καιρό. Μάλιστα, η Γκεζτέπε φαίνεται να τον τσέκαρε, προτού ο νεαρός ανανεώσει με τους πράσινους.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είναι απίθανο μέσα στις επόμενες μέρες να κλείσει οριστικά η συμφωνία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.