ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ήττα στο Ρέντη για την Κ19 (Vids)

Στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Κ19, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η ομάδα του Πειραιά, δοκάρι ο Καλοσκάμης για το «τριφύλλι» στην αρχή του β' μέρους.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ήττα στο Ρέντη για την Κ19 (Vids)

Στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Κ19, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η ομάδα του Πειραιά, δοκάρι ο Καλοσκάμης για το «τριφύλλι» στην αρχή του β’ μέρους.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» φανερά επηρεασμένη από την πολύμηνη διακοπή, δεν μπόρεσε να έχει κέρδος στο ντέρμπι των δύο αιωνίων. Μοιρασμένο το ματς για τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να έχουν την ουσία και τις φάσεις. Ανταγωνιστικό το «τριφύλλι» στην επανάληψη, ωστόσο προδόθηκε από λάθη στην άμυνα.

Η πρώτη φάση για τον Παναθηναϊκό με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου στο ντέρμπι, με πρωταγωνιστή τον Λαζαρίδη που ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να επέμβει και να απομακρύνει τη μπάλα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ οκτώ λεπτά αργότερα, ωστόσο και πάλι αστόχησε με τον κίπερ των πειραιωτών να αντιδρά και πάλι.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.556 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πλευρά του Ολυμπιακού, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 29ο λεπτό, όταν από κόρνερ, ο Χριστοφιλόπουλος έπιασε μια κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από την εστία του Χατζηγιαννάκη. Στο 35′ ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα για το 1-0, όταν ο Φρέρης με ατομική ενέργεια κατάφερε να σουτάρει και να στείλει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Χατζηγιαννάκη. Σκορ που έμεινε και στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ολυμπιακό να σπαταλά άλλες δύο καλές στιγμές.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο δίλεπτο (54′ και 55′) ο Παναθηναϊκός έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια. Αρχικά ο Κρυπαράκος από πλεονεκτική θέση νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια τη φάσης ο Καλοσκάμης σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά ανενόχλητος μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Ότι δεν κατάφερε να σημειώσει ο Παναθηναϊκός, το πέτυχε ο Ολυμπιακός στο 75′, καθώς μετά την εκτέλεση πέναλτι του Νικόλη, ο Χατζηγιαννάκης απέκρουσε αρχικά, όμως η επέμβασή του δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, με τον νεαρό παίκτη του Ολυμπιακού να παίρνει το rebound και να στέλνει με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα των «πρασίνων» για δεύτερη φορά.

Το σκορ στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε, με τον Παναθηναϊκό να γνωρίζει την ήττα στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδας, Χριστοφιλόπουλος, Καλογερόπουλος, Μπέλιτς, Λιάτσος, Σαπουντζής, Κασέμι, Τσέλιος, Κίτσος.

Παναθηναϊκός: Χατζηγιαννάκης, Τουρκοχωρίτης, Παυλάκης, Ρόμπι, Σιδεράς, Πορφυρόπουλος, Καλοσκάμης, Κωστόπουλος, Αμπντελραχμάν, Κρυπαράκος, Λαζαρίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.