ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Των αιωνίων η διαφορά είναι μια άβυσσος…

Μια σειρά τελικών στο μπάσκετ γυναικών ανέδειξε τα πάντα: Η νοοτροπία, οι αρχές και η λειτουργία των δύο ομάδων χωρίζεται από ένα μικρό… χάος και η μεγαλύτερη ήττα του Ολυμπιακού δεν ήταν στο γήπεδο.

Των αιωνίων η διαφορά είναι μια άβυσσος...

(κλείσε τα μάτια)

«Είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς, αν δεν το ζεις».

(άνοιξέ τα)

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.151 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που βιώνω κάτι τέτοιο. Δεν έχω λόγια! Για να είμαι ειλικρινής αισθάνθηκα λίγο άβολα με τόσο πολύ κόσμο στο κλειστό γήπεδο την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η χαρά και τόσο πρωτόγνωρη η τρέλα του κόσμου μας που το χάρηκα με την ψυχή μου. Δεν ήταν το μόνο εντυπωσιακό γεγονός αυτό που έγινε μέσα στο κλειστό της Λεωφόρου, ήταν και η συνοδεία στο πούλμαν από πάρα πολύ κόσμο στην διαδρομή μέχρι το κλειστό. Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη». Τσάστιτι Ριντ

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.