ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα επόμενα βήματα με τις εισηγήσεις του Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να πάρει αποφάσεις για το υπάρχουν ρόστερ, με τους ανθρώπους της ομάδας να ικανοποιούν τα αιτήματά του.

Παναθηναϊκός: Τα επόμενα βήματα με τις εισηγήσεις του Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί να έχει 26 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για να δουλέψει την επόμενη σεζόν, με τη διοίκηση της ομάδας να προχωρά σε υλοποίηση των εισηγήσεων του.

Η αρχή έγινε με την συμφωνία για παραχώρηση του Αργύρη Καμπετσή στην Τουρκία και την Γκεζτέπε, αλλά και την πρόθεση για πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει γνώση του ρόστερ, ξέρει με ποιους παίκτες μπορεί να πορευτεί τη νέα σεζόν και υπάρχει αναμονή σχετικά με τις επόμενες κινήσεις.

Ιδαίτερα μεγάλος συνωστισμός παρατηρείται στις θέσεις των εξτρέμ εκεί όπου το «τριφύλλι» μετρά πέντε ποδοσφαιριστές. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως στους ήδη υπάρχοντες, Σαβιέρ, Αϊτόρ και Ενγμπακοτό, έρχονται να προστεθούν και οι Κολοβός, Εμμανουηλίδης που επιστρέφουν από το δανεισμό τους.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.174 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, σοβαρό κεφάλαιο για το «τριφύλλι» είναι και ο Γιάννης Μπουζούκης, με τον Σέρβο τεχνικό να πρέπει να πάρει μια απόφαση, με την πιθανή παραμονή του «Μπούζου» ή την αποδέσμευσή του.

Αν ο Γιοβάνοβιτς θέλει να διατηρηθεί ο Μπουζούκης στο ρόστερ και για τη νέα σεζόν, στον Παναθηναϊκό θα προχωρήσουν σε πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους με τον παίκτη (κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Χατζηγιοβάνη), ενώ αν αποφασιστεί πως ο παίκτης δεν χωρά στο ρόστερ, θα επιταχυνθούν οι διαδικασίες ώστε να πωληθεί σε σύλλογο του εξωτερικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.