ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπερτομέου για παρουσία κόσμου στα γήπεδα: «Φίλαθλοι στο 50-60% της χωρητικότητας – Γίνονται ενέργειες και για αύξηση»

Για την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα της Ευρωλίγκα την ερχόμενη σεζόν μίλησε ο Τζόρντι Μπερτομέου και αναφέρθηκε στις ενέργειες που γίνονται.

Μπερτομέου για παρουσία κόσμου στα γήπεδα: «Φίλαθλοι στο 50-60% της χωρητικότητας - Γίνονται ενέργειες και για αύξηση»

Για την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα της Ευρωλίγκα την ερχόμενη σεζόν, μίλησε ο Τζόρντι Μπερτομέου και αναφέρθηκε στις ενέργειες που γίνονται.

Αναλυτικά όσα ο ισχυρός άνδρας της Euroleague στο «RAC1»:

«Η κανονικότητα θα επιστρέψει ανάλογα με το τι συμβαίνει στις χώρες. Μια συντηρητική πρόβλεψη για την επόμενη σεζόν θα είναι να βρίσκονται φίλαθλοι στο 50-60% της χωρητικότητας, αν και αν αυτή η πανδημία μας έχει διδάξει κάτι, είναι ότι αυτό που λέω σήμερα για αύριο δεν είναι πλέον έγκυρο. Θα μπορούσε από τα Χριστούγεννα να αυξηθεί, αλλά αυτή είναι η πρόβλεψη.

Δεν έχουμε κατανοήσει τους περιορισμούς που έχουν εφαρμοστεί στην Ισπανία. Σε άλλες χώρες οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πάνε στα περίπτερα και ακόμη και εδώ οι άνθρωποι μπορούσαν να πάνε να δουν futsal ή χάντμπολ, αλλά όχι την Ευρωλίγκα. Για τους οπαδούς, ήταν δύσκολο γι’ αυτούς να καταλάβουν και είχε πολύ αρνητικό αντίκτυπο στις οικονομίες των ομάδων. Υποθέτω ότι είχαν τους λόγους τους.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 48.454 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με εξέπληξε η είδηση ​​ότι το Eurocup 21/22 θα μπορούσε να ανασταλεί, είναι το αντίθετο. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μια ριζική αλλαγή στο Eurocup για να την ενσωματώσουμε περισσότερο στην Ευρωλίγκα. Σκεφτόμαστε ακόμη ότι ο τελικός του Eurocup μπορεί να διεξαχθεί κατά τη διάρκεια του Final Four και επομένως αυτό που θέλουμε είναι να το αλλάξουμε και να προσαρμοστεί. Εστιάζουμε σε 20 ομάδες που θα μπορούσαν να είναι στην ελίτ στο μέλλον. Ομάδες με δυνατότητες, θέληση και φιλοδοξία να είναι στην Ευρωλίγκα. Κάποιοι θα έχουν ένα τριετές συμβόλαιο και με τα υπόλοιπα θα πάμε χρόνο με το χρόνο. Σίγουρα μιλάμε για 13-15 ομάδες με 3ετές συμβόλαιο, αλλά δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Οι ομάδες της Liga Endesa που μπορούν να έχουν θέση στο Eurocup είναι οι Μπανταλόνα, Μάλαγα, Γκραν Κανάρια και Ανδόρα, ομάδες που έχουν συμμετάσχει στη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια. Δεν κοιτάμε την κατάταξη του πρωταθλήματος, γιατί από το 2017 δεν έχει νόημα, από τη στιγμή που δημιουργήθηκε το Basketball Champions League».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.