ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Βόμβα από ΣΚΑΪ: «Κλέβει» τους κριτές του Masterchef με συμβόλαιο εκατομμυρίου!

Έτοιμος να φέρει τα πάνω-κάτω στο τηλεοπτικό τοπίο είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στους τρεις κριτές του MasterChef.

Βόμβα από ΣΚΑΪ: «Κλέβει» τους κριτές του Masterchef με συμβόλαιο εκατομμυρίου!

Aνατροπή στο τηλεοπτικό τοπίο βάζει η κίνηση του Ατζούν Ιλιτζαλί να καταθέσει πρόταση συνεργασίας στους τρεις κριτές του MasterChef μετά τη μεγάλη επιτυχία του μαγειρικού ριάλιτι του STAR.

Ο Τούρκος παραγωγός, σε συνεννόηση με τον ΣΚΑΪ, ρίχνει εκατομμύρια ευρώ στις… ποδιές του Σωτήρη Κοντιζά, του Πάνου Ιωαννίδη και του Λεωνίδα Κουτσόπουλο με στόχο να τους “κλέψει” από τον αντίπαλο σταθμό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News.

H πρόταση – μαμούθ της AcunMedya αγγίζει τα 3 εκατομμύρια ευρώ (1 εκατομμύριο ευρώ για καθέναν από τους σεφ) για συνεργασία συνολικής διάρκειας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο. Στο πλαίσιο της ίδιας πρότασης, ο Τούρκος παραγωγός, ο οποίος στη γείτονα χώρα έχει τα δικαιώματα του MasterChef, έδωσε εγγυήσεις ότι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα άλλου μαγειρικού ριάλιτι και ότι θα τηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρντ παραγωγής.

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ προορίζεται για το πρώτο μισό της σεζόν και αν τελικά βγει στον “αέρα” έχοντας “αρπάξει” τους τρεις…. μάγους του STAR, θα βρεθεί απέναντι από το GNTM απειλώντας έτσι έμμεσα και το έτερο δυνατό χαρτί του STAR.

Η αντιπρόταση του STAR

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, το STAR που έως τώρα ανανέωνε το συμβόλαιο με τους κριτές των ριάλιτι ανά σεζόν και όχι με μακροχρόνιες δεσμεύσεις και κλειστά συμβόλαια, προχωρά σε αντιπρόταση υψηλών αξιώσεων προκειμένου να αντικρούσει την… τουρκική πρόκληση. Συγκεκριμένα, ανεβάζει τόσο το ύψος της αμοιβής των τριών σεφ όσο και τον χρόνο διάρκειας της συνεργασίας, ώστε να τους δώσει ισχυρά κίνητρα να παραμείνουν στον σταθμό και να κλείσουν τα αυτιά στις σειρήνες του ανταγωνισμού.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, ενώ στόχος είναι να λήξουν άμεσα και σίγουρα πριν από την Τετάρτη 9 Ιουνίου που θα διεξαχθεί ο τελικός του MasterChef. Μετά τη λήξη του τελικού, το κανάλι επιθυμεί να βγει στον αέρα το τρέιλερ συμμετοχών για το MasterChef 6 και ως εκ τούτου είναι κρίσιμο να έχει ληφθεί οριστική απόφαση για την παραμονή ή μη των σεφ.

Πηγή: thetoc.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE