ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες απόψε σε αυτές τις περιοχές (vid)

Άστατος ο καιρός την Κυριακή - Που θα έχουμε βροχές και καταιγίδες.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες απόψε σε αυτές τις περιοχές (vid)

Άστατος ο καιρός την Κυριακή – Που θα έχουμε βροχές και καταιγίδες.

Συγκεκριένα, ο Σάκης Αρναούτογλου μιλά για βροχές και καταιγίδες που θα διαρκέσουν μέχρι και τα ξημερώματα της Δευτέρας, 31.05.2021.

Αναλυτικά αναφέρει: «Βροχές και καταιγίδες αναμένονται κατά τη διάρκεια των βραδινών ωρών απόψε Κυριακή, και κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το ξημέρωμα της Δευτέρας στις περισσότερες περιοχές της Θράκης (νησιά Θρακικού-Λήμνος και ισχυρές), Μακεδονίας (συμπεριλαμβανομένης και της Θεσ/νικης- Χαλκιδική), στα βορειότερα τμήματα της Ηπείρου και στη βορειοδυτική- βόρεια και ανατολική Θεσσαλία!

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.447 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα στην Αττική κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας με διάσπαρτες μπόρες ή καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται απο ισχυρό άνεμο ή και πολύ τοπικά κι από χαλάζι! Στις Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου η πιθανότητα για μπόρες το πρωί της Τρίτης είναι μεγάλη!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...