ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μίτσιτς: «Ο Διαμαντίδης είναι το ίνδαλμα μου» (vid)

Ο Μίσιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Μίτσιτς: «Ο Διαμαντίδης είναι το ίνδαλμα μου» (vid) | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου και την κατάσταση που βρίσκομαι τώρα. Τα συναισθήματα είναι ακόμη πιο έντονα, γιατί ήταν κάτι που δεν περίμενα. Όλη μέρα είχα μια περίεργη αίσθηση, ότι θα μπορούσα να αρχίσω να κλαίω συνέχεια. Σε γενικές γραμμές είναι κάτι που δεν κάνω. Αλλά ήταν μοναδικό συναίσθημα. Από την άλλη είμαι έτοιμος να προχωρήσω.

Είμαι χαρούμενος που είμαι με αυτούς τους ανθρώπους και με αυτή την ομάδα. Έχει μοναδικούς παίκτες, ανθρώπους με ποιότητα και που είμαστε όλοι μαζί είναι κάτι το φανταστικό. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια άρχισε να καταλαβαίνω τι είναι απαραίτητο να κάνω ώστε να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Η συνέπεια είναι το πιο σημαντικό.

Να είσαι συνεπής σε οτιδήποτε και αν κάνεις. Να έχεις περισσότερες πολύτιμες και λαμπερές στιγμές, παρά άσχημες. Μέχρι στιγμής ήμουν MVP του μήνα ή της εβδομάδας, αλλά είναι κάτι που διαρκεί μια-δύο μέρες ή δέκα μέρες. Αλλά αυτό είναι κάτι το θαυμάσιο για όλη μου την καριέρα. Είναι ωραίο να έχεις αυτό το συναίσθημα».

Για το ίνδαλμα του: «Αυτό το συναίσθημα είναι πιο πολυτιμο επειδή το ίνδαλμά μου είναι ο Διαμαντίδης. Ο αγαπημένος μου παίκτης. Πάντα ακολουθούσα το δικό του στυλ παιχνιδιού. Ήταν πάντα παντού, ήταν πάντα στην κορυφή. Έδινε πάντα το κάτι παραπάνω, ακόμη και αν δεν ήταν ορατό στα στατιστικά. Όταν τον είδα να αναδεικνύεται MVP της σεζόν είπα “φαντάσου είναι ΜVP, πόσο μακριά είναι αυτό;”.

Και τώρα συνέβη σε μένα και είναι κάτι πολύ καλό. Είμαι 27 χρονών, ελπίζω να μείνω προσγειωμένος αλλά και υγιής. Τα καλύτερά μου χρόνια έρχονται γιατί οι point guards πρέπει να ωριμάσουν. Πρέπει να έχεις εμπειρίες για να οδηγήσεις μια ομάδα. Αλλά αυτή η διάκριση, σε αυτή την ηλικία είναι ένα έξτρα κίνητρο να συνεχίσω να κάνω ότι έκανα μέχρι τώρα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close