ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αποθέωση για Πανταλέοντα και εγγραφή μελών

Σε Παναθηναϊκούς ρυθμούς κινήθηκε χτες η Κόρινθος καθώς ο Διευθυντής αγωνιστικού Σωτήρης Πανταλέων βρέθηκε στον τοπικό σύνδεσμο.

Αποθέωση για Πανταλέοντα και εγγραφή μελών

Η παρουσία του εμβληματικού πρώην αθλητή του Συλλόγου έφερε «συναγερμό» στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού στην Κόρινθο και τον υποδέχτηκαν θερμά.

Δεκάδες φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στον σύνδεσμο και μάλιστα είχαν φτιάξει ένα πανό που έγραφε «Σε ευχαριστούμε για όλα αρχηγέ».

Ο Σωτήρης Πανταλέων μίλησε με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους και τους ξεκαθάρισε την αξία της εγγραφής μέλους στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.010 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα 6.000 περίπου μέλη είναι μια καλή βάση ωστόσο χρειάζεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο για να μπορεί ο Σύλλογος να βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στον κόσμο του στο μέλλον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.