ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πρόκληση Αυγενάκη: Απαγόρευσε εκλογές ΕΟΚ και συναθροίσεις, αλλά πήγε σε εκδήλωση στο Ολυμπιακό Χωριό!

Την ώρα που το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει περικυκλωθεί από τα ΜΑΤ και τις κλούβες, έπειτα από την ακατανόητη και πραξικοπηματική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις και συναθροίσεις και παράλληλα τις εκλογές στην ΕΟΚ, ο ίδιος ο Λευτέρης Αυγενάκης πηγαίνει σε εκδηλώσεις με δεκάδες ανθρώπους.

Πρόκληση Αυγενάκη: Απαγόρευσε εκλογές ΕΟΚ και συναθροίσεις, αλλά πήγε σε εκδήλωση στο Ολυμπιακό Χωριό! | panathinaikos24.gr

Αφού επέστρεψε από την Κρήτη, όπου και εκεί έδωσε το «παρών» σε αρκετές συγκεντρώσεις, ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχασε την ευκαιρία να παρευρεθεί την Κυριακή (30/05) σε εκδήλωση του Δήμου Αχαρνών στο Ολυμπιακό χωριό, μιας και εκεί δεν απαγορεύονται οι συναθροίσεις.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Νέα Γενιά Ολυμπιακού Χωριού με τον Σύλλογο ΙΔΟΡΟ και πρόκειται για την ιστορική διαδρομή με ιστορικά αμάξια όπου θα ξεκινήσουν από το Καλλιμάρμαρο και θα καταλήξουν στο Ιστορικό Ολυμπιακό Χωριό.

Αποτελεί σίγουρα πρόκληση, τη στιγμή που σε ένα σημείο της Αθήνας ο κ. Αυγενάκης απαγορεύει τις συγκεντρώσεις, με τη βοήθεια των ΜΑΤ και του κ. Χρυσοχοΐδη, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά ο ίδιος να δίνει το «παρών» σε εκδηλώσεις, στις οποίες όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, αποστάσεις δεν τηρούνται.

Πηγή: newsbomb.gr

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

READ MORE

close