ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πρόκληση Αυγενάκη: Απαγόρευσε εκλογές ΕΟΚ και συναθροίσεις, αλλά πήγε σε εκδήλωση στο Ολυμπιακό Χωριό!

Την ώρα που το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας έχει περικυκλωθεί από τα ΜΑΤ και τις κλούβες, έπειτα από την ακατανόητη και πραξικοπηματική απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις και συναθροίσεις και παράλληλα τις εκλογές στην ΕΟΚ, ο ίδιος ο Λευτέρης Αυγενάκης πηγαίνει σε εκδηλώσεις με δεκάδες ανθρώπους.

Πρόκληση Αυγενάκη: Απαγόρευσε εκλογές ΕΟΚ και συναθροίσεις, αλλά πήγε σε εκδήλωση στο Ολυμπιακό Χωριό!

Αφού επέστρεψε από την Κρήτη, όπου και εκεί έδωσε το «παρών» σε αρκετές συγκεντρώσεις, ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχασε την ευκαιρία να παρευρεθεί την Κυριακή (30/05) σε εκδήλωση του Δήμου Αχαρνών στο Ολυμπιακό χωριό, μιας και εκεί δεν απαγορεύονται οι συναθροίσεις.

Την εκδήλωση διοργάνωσε η Νέα Γενιά Ολυμπιακού Χωριού με τον Σύλλογο ΙΔΟΡΟ και πρόκειται για την ιστορική διαδρομή με ιστορικά αμάξια όπου θα ξεκινήσουν από το Καλλιμάρμαρο και θα καταλήξουν στο Ιστορικό Ολυμπιακό Χωριό.

Αποτελεί σίγουρα πρόκληση, τη στιγμή που σε ένα σημείο της Αθήνας ο κ. Αυγενάκης απαγορεύει τις συγκεντρώσεις, με τη βοήθεια των ΜΑΤ και του κ. Χρυσοχοΐδη, λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά ο ίδιος να δίνει το «παρών» σε εκδηλώσεις, στις οποίες όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, αποστάσεις δεν τηρούνται.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 67.027 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...