ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Τερίμ»

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε πρόταση στον Φατίχ Τερίμ πριν αναλάβει ο Γιοβάνοβιτς τον πάγκο του τριφυλλιού, σύμφωνα με του Τούρκους.

«Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Τερίμ»

Για πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Φατίχ Τερίμ κάνουν λόγο στην Τουρκία.

Σημειώνεται βέβαια στο ρεπορτάζ του «sporx.com»,η Τερίμ έμεινε ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού,ωστόσο η υπόθεση δεν προχώρησε καθώς ο Τούρκος προπονητής ήθελε χρόνο.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το ρεπορτάζ καθώς ο βασικός στόχος του τριφυλλιού εδώ και καιρό ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.888 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Το συμβόλαιο του Φατίχ Τερίμ με την Γαλατασαράι, όπως γνωστοποίησε και ο πρόεδρος της, δεν θα ανανεωθεί. Το όνομα του έμπειρου δασκάλου, που γράφτηκε για την Λιλ και το Κατάρ, ακούστηκε για τον πάγκο ομάδας από τη γείτονα χώρα. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να φέρει τον Φατίχ Τερίμ στην άκρη του πάγκου της ομάδας, προκειμένου να ξεπεράσει τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο ίδιος ο Αλαφούζος κάλεσε τον έμπειρο προπονητή και μάλιστα στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού τον κάλεσε στην Ελλάδα.

Ο Φατίχ Τερίμ, ο οποίος είχε μείνει ικανοποιημένος από την πρόταση του Παναθηναϊκού, ζήτησε χρόνο για να απαντήσει και γι΄ αυτό η υπόθεση δεν προχώρησε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...