ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Μόρκαμ για άνοδο, “βρυχάται” η Μπόκα Τζούνιορς – 3αδα “φωτιά” στο 12.45!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Μόρκαμ για άνοδο,

Συνοπτικό αλλά αρκετά ενδιαφέρον είναι το κουπόνι της Δευτέρας (31/05). Το Betarades.gr έχει διαλέξει τρία παμε στοιχημα προγνωστικα για σήμερα για να σας στείλει ταμείο. Θα αναλύσουμε αναμετρήσεις από την Αγγλία, την Αργεντινή και τη Βραζιλία. Δεν χάνουμε χρόνο, πάμε απευθείας στα προγνωστικά μας!

Προβάδισμα η Μόρκαμ

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία και τον τελικό των πλέι οφ της Λιγκ 2 που διεξάγεται στο “Γουέμπλεϊ”, ανάμεσα στη Μόρκαμ και τη Νιούπορτ, με έπαθλο την άνοδο.

Η ομάδα του Ντέρεκ Άνταμς βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μετράει έξι νίκες στα τελευταία οχτώ παιχνίδια. Προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία (1-1) στον εντός ημιτελικό με τη Τρανμίρ, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με την επικράτηση της (1-2) στον πρώτο αγώνα της σειράς, της έδωσε και την πρόκριση. Έχει βελτιώσει σημαντικά την ανασταλτική λειτουργία της, καθώς έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Όλα έδειχναν πως η Νιούπορτ θα είχε εύκολο έργο σε ό,τι αφορά την εξασφάλιση της συμμετοχής της στον τελικό, μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Φόρεστ Γκριν. Βρέθηκε, όμως, με την πλάτη στον τοίχο και πίσω στο σκορ με 4-2 στη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Κατάφερε, τελικά, να περάσει σκοράροντας ένα λεπτό πριν το τέλος της παράτασης και διαμορφώνοντας το τελικό 4-3. Έχει βρει δίχτυα στα εφτά από τα οχτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Το κίνητρο της ανόδου είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες. Η Μόρκαμ, όμως, βγάζει μεγαλύτερη σταθερότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα και φαίνεται να έχει προβάδισμα για να τα καταφέρει. Θα στηρίξουμε τον άσο σε απόδοση 2.70.

Η αύρα της Μπόκα

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Αργεντινή και τον ημιτελικό του Κόπα ντε λα Λίγκα, που διεξάγεται σε ουδέτερη έδρα, μεταξύ της Ρασίνγκ Κλουμπ και της Μπόκα Τζούνιορς.

Αήττητο σερί έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις τρέχει η ομάδα του Πίτσι, με απολογισμό δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες. Η πιο πρόσφατη με 3-0 απέναντι στην Ρεντίστας, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες και την πρώτη θέση του ομίλου. Προκρίθηκε στον ημιτελικό του εγχώριου τουρνουά, αποκλείοντας την Βελές Σάρσφιλντ στα πέναλτι. Διακρίνεται για την ανασταλτική της λειτουργία, καθώς και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στους εφτά πιο πρόσφατους αγώνες της.

Η Μπόκα Τζούνιορς είχε εύκολο έργο απέναντι στην Δε Στρόνγκεστ, την οποία κέρδισε με 3-0 για τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αποτέλεσμα με το οποίο  σφράγισε τη πρόκριση της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έφτασε στα ημιτελικά αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την αποδεκατισμένη από τον κορονοϊό, Ρίβερ Πλέιτ, επικρατώντας με 4-2 στα πέναλτι (σκορ κανονικής διάρκειας αγώνα 1-1). Στα εννιά από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της δεν έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες.

Η Ρασίνγκ Κλουμπ δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Θα πάμε, ωστόσο, με το “μεγαθήριο”  που λέγεται Μπόκα Τζούνιορς, η οποία έχει δείξει ότι στα δύσκολα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Επιλογή μας αποτελεί το διπλό σε απόδοση 2.05.

Μπορεί η Σαμπάιο Κορέα

Κλείνουμε για σήμερα με επιλογή από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, όπου η Σαμπάιο Κορέα υποδέχεται την Γκοϊάς.

Από μεγάλη επιτυχία έρχεται η γηπεδούχος, καθώς κατέκτησε το Μαρανένσε, το πολιτειακό πρωτάθλημα, με δύο νίκες επί της Μότο Κλαμπ. Επιβλήθηκε με 1-0 εντός έδρας και 1-3 εκτός. Στόχος της είναι να πάρει τον τίτλο και στο εθνικό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός Σουρλάν θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στον πάγκο της σήμερα.

Απέχει από αγωνιστικές υποχρεώσεις περίπου έναν μήνα η Γκοϊάς. Στο πιο πρόσφατο ματς της, μακριά από το γήπεδό της, έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Αποκλείστηκε έτσι από τα προημιτελικά του πολιτειακού πρωταθλήματος Γκοϊάνο. 

Με βάση τις τιμές των αποδόσεων, έχει αξία να προτιμήσει καποιος τη νίκη της Σαμπάιο Κορέα, μαζί με την κάλυψη του “Χ”. Παίζει στην έδρα της, ενώ διαθέτει καλύτερη ψυχολογία. Θα προτιμήσουμε, λοιπόν, το 1 DNB σε απόδοση 2.25.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE