ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εξελίξεις: Τότε ανοίγουν τα κέντρα διασκέδασης (vid)

Είναι πλέον δεδομένο.

Εξελίξεις: Τότε ανοίγουν τα κέντρα διασκέδασης (vid)

Κληθείς να απαντήσει για το άμεσο μέλλον των κέντρων διασκέδασης, ο υπουργός είπε ότι εντός της εβδομάδας είναι πιθανό να δοθεί το σχετικό χρονοδιάγραμμα για το άνοιγμά τους.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε επίσης στις χρηματοδοτικές ενισχύσεις που θα δοθούν στις πληττόμενες από την πανδημία επιχειρήσεις. Όπως ανέφερε, στην εστίαση έχουν εκκαθαριστεί 7.360 αιτήσεις και 75,9 εκατ. ευρώ έχουν δοθεί, ενώ εκκρεμούν 15.800 αιτήσεις ακόμα.

«Πάει καλά το πρόγραμμα», τόνισε.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την πλατφόρμα ενίσχυσης για τα γυμναστήρια και τους παιδότοπους ο υπουργός επεσήμανε ότι η διαδικασία είναι πολύ εύκολη καθώς οι δικαιούχοι θα χρειαστεί να παραθέσουν μόνο 3 δικαιολογητικά, την άδεια, το Ε3 και την υπεύθυνη δήλωση του ΕΣΠΑ. Η χρηματοδοτική ενίσχυση φτάνει έως 18.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε πως μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα για τον τουρισμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.