ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Σε ρυθμούς διπλής ανάπλασης και συμβάσεων – Ανοικτό της καθυστέρησης της Γ.Σ

Η περίπτωση να καθυστερήσει λίγες μέρες η Γ. Σ του Παναθηναϊκού Α.Ο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Ολα τα δεδομένα.

Παναθηναϊκός: Σε ρυθμούς διπλής ανάπλασης και συμβάσεων - Ανοικτό της καθυστέρησης της Γ.Σ

Η περίπτωση να καθυστερήσει λίγες μέρες η Γ. Σ του Παναθηναϊκού Α.Ο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Θυμίζουμε ότι οι άνθρωποι του Συλλόγου είχαν θέσει ως στόχο αυτή να γίνει στις 17 Ιουνίου, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να τεθεί προς ψήφιση το πιο σημαντικό ζήτημα που δεν είναι άλλο από το γηπεδικό και τη διπλή ανάπλαση. Φυσικά, εξ’ αρχής από τη “μάνα του λόχου” είχε ξεκαθαριστεί ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρωτίστως όλες οι συμβάσεις να έχουν αποτυπωθεί στο… χαρτί και να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση του Α.Ο στις 27/4 ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Πρόθεσή μας μόλις έχουν ολοκληρωθεί όλα τα προαπαιτούμενα, δηλαδή οι προαναφερθείσες συμβάσεις αλλά και η προμελέτη που θα αναφέρει επακριβώς τις εγκαταστάσεις μας στην περιοχή του Ελαιώνα με τον ενδεικτικό προϋπολογισμό των έργων, να τα αναρτήσουμε στο site μας (pao1908.com) προκειμένου τα μέλη μας αλλά και οι φίλαθλοί μας να διαμορφώσουν ολοκληρωμένη και υπεύθυνη γνώμη για το μείζον θέμα της Διπλής Ανάπλασης”.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην παρούσα φάση βρισκόμαστε στη διαδικασία της ολοκλήρωσης των συμβάσεων, ωστόσο ακόμα αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί. Θα γίνει μια προσπάθεια να γίνει κάτι τέτοιο τις επόμενες μέρες. Είναι κάτι που θα το συζητήσουν οι άνθρωποι του Α.Ο, προκειμένου τα πάντα να πάνε βάσει πλάνου και με απόλυτη διαφάνεια. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί κάτι τέτοιο, τότε η Γ.Σ. θα καθυστερήσει και θα πάει για τα τέλη του μήνα. Ακόμα κάτι τέτοιο δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά συγκεντρώνει πιθανότητες. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.