ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ένα ντοκιμαντέρ που θα σας κάνει να δακρύσετε για τον σπουδαίο Παναθηναϊκό

Το ντοκιμαντέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το Γουέμπλεϊ, με αφορμή τα 50 χρόνια από την επέτειο του τελικού, είναι… αλλιώτικο από τα άλλα.

Ένα ντοκιμαντέρ που θα σας κάνει να δακρύσετε για τον σπουδαίο Παναθηναϊκό

Το ντοκιμαντέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το Γουέμπλεϊ, με αφορμή τα 50 χρόνια από την επέτειο του τελικού, είναι… αλλιώτικο από τα άλλα.

Στις 2 Ιουνίου συμπληρώνονται 50 χρόνια από τη σπουδαιότερη επιτυχία ελληνικού συλλόγου. Το 1971 ο Παναθηναϊκός του Φέρενς Πούσκας αντιμετώπισε τον Άγιαξ στο θρυλικό Γουέμπλεϊ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

Η πράσινη ΠΑΕ τιμάει την ιστορική αυτή επέτειο για τη μεγαλύτερη ομάδα που είδε ποτέ το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Με ένα ψηφιακό μουσείο βασισμένο σε ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά και με ένα ντοκιμαντέρ, αλλιώτικο από τα υπόλοιπα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.534 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στις 20:00 από την ΕΡΤ3, ενώ θα υπάρχει και στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX. Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά, για μια εκπληκτική παραγωγή της ΠΑΕ, με ιστορικά ντοκουμέντα, με ψηφιακή επεξεργασία των πλάνων, με συγκινητικές και άγνωστες ιστορίες από τους πρωταγωνιστές, με συνεντεύξεις και άλλα πολλά. Καθίστε αναπαυτικά αύριο και απολαύστε ένα ταξίδι στον χρόνο για τον σπουδαίο Παναθηναϊκό του 1971 που ήταν αρχή για να γίνει η ομάδα η πιο επιτυχημένη της χώρας μας στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Θα ανατριχιάσετε, θα συγκινηθείτε, θα δακρύσετε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.