ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Θύρα 13 στο Γουέμπλεϊ – «Μισός αιώνας υπερηφάνειας»! (Pics)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού που διαμένουν στη Μεγάλη Βρετανία, έστησαν το δικό τους πάρτι έξω από το θρυλικό γήπεδο «Γουέμπλεϊ» και γιόρτασαν με το δικό τους τρόπο την συμπλήρωση μισού αιώνα από την κορυφαία ευρωπαϊκή στιγμή του «τριφυλλιού».

Η Θύρα 13 στο Γουέμπλεϊ - «Μισός αιώνας υπερηφάνειας»! (Pics)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού που διαμένουν στη Μεγάλη Βρετανία, έστησαν το δικό τους πάρτι έξω από το θρυλικό γήπεδο «Γουέμπλεϊ» και γιόρτασαν με το δικό τους τρόπο την συμπλήρωση μισού αιώνα από την κορυφαία ευρωπαϊκή στιγμή του «τριφυλλιού». Αναλυτικά όσα έγραψαν:

«ΕΧΩ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ…

Είναι τιμή να είμαι οπαδός σου, γ’ αυτό και ήμασταν εκεί για να τιμήσουμε όπως αρμόζει την επέτειο από τo μεγαλύτερο κατόρθωμα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για την ομαδάρα του Πούσκας, για τους χιλιάδες πατεράδες μας που έκαναν καταπράσινο τον Τάμεση και όλο το Λονδίνο Θύρα 13 πριν από 50 ακριβώς χρόνια στον ίδιο χώρο, για πάρτη μας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άλλωστε αυτή ειδικά η ήμερα από τη ζωή μας ούτε σε 100 ζωές όλων των υπολοίπων. Τα χρόνια περνάνε, η ιστορία κυλάει, αλλά οι λέξεις ΠΑΟ ΘΥΡΑ 13 δε χάνουν ποτέ τη μαγεία γιατί έχουμε πάντα το Τριφύλλι στην καρδιά! Μισός αιώνας υπερηφάνειας για το ακατόρθωτο και “στο Γουέμπλεϊ βάλαμε φωτιά”».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.