ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Μπιθικώτσης, η παρέλαση των 11 και οι σειρήνες πολέμου της 2ας Ιουνίου

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου προσφέρει ένα πρώτο ορεκτικό από το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που θα προβληθεί απόψε, καταγράφει ατάκες και μυθικές σκηνές και εξηγεί την ιστορία με τις σειρήνες πολέμου.

Ο Μπιθικώτσης, η παρέλαση των 11 και οι σειρήνες πολέμου της 2ας Ιουνίου

Το πρωί της 2ας Ιουνίου 1971 οι κάτοικοι του φιλήσυχου Βύρωνα πετάχτηκαν στα μπαλκόνια προσπαθώντας να αντιληφθούν γιατί ηχούν οι σειρήνες πολέμου. Ο συναγερμός αποδείχθηκε άκυρος. Εν καιρώ δικτατορίας, ένας οδηγός νταλίκας ξεκινώντας για το γήπεδο της Λεωφόρου απλά δοκίμαζε την ισχύ του ήχου στέλνοντας ένα πρώτο μήνυμα για αυτό που θα ακολουθήσει.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.