ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Έχω στο Λονδίνο μια δουλειά!

Σήμερα συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ημέρα που ο Panathinaikos πάτησε το πόδι του στο χορτάρι του Γουέμπλει και ο ερασιτεχνικός Παναθηναϊκός «στόλισε» τη Λεωφόρο όπως αρμόζει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Παναθηναϊκός: Έχω στο Λονδίνο μια δουλειά!

Σήμερα συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ημέρα που ο «Panathinaikos» πάτησε το πόδι του στο χορτάρι του Oυέμπλει και ο ερασιτεχνικός Παναθηναϊκός «στόλισε» τη Λεωφόρο όπως αρμόζει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου Πρωταθλητριών παραμένει ορόσημο για το διασυλλογικό ποδόσφαιρο της Ελλάδας, αφού καμία εγχώρια ομάδα πλην του «τριφυλλιού», δεν έχει φτάσει ούτε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο ερασιτεχνικός Παναθηναϊκός φέτος τίμησε τη συγκεκριμένη επέτειο απεικονίζοντας το τρίπτυχο ομάδα-διοίκηση και κόσμος!

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 106 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «πράσινοι γνώρισαν την ήττα με 0-2 ωστόσο παρέμειναν νικητές στις καρδιές των 35.000 «αιώνιων πιστών» που βρέθηκαν στις εξέδρες και εκατομμυρίων άλλων που τους παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Αναμφίβολα πρόκειται για τη μεγαλύτερη οπαδική εκδρομή όλων των εποχών από ελληνική ομάδα ενώ τα 83.179 εισιτήρια που κόπηκαν ήταν τα περισσότερα μέχρι σήμερα σε αγώνα του Παναθηναϊκού στην Αγγλία. Βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟ από τη Βραζιλία, την Αυστραλία, την Αφρική αλλά και τη Γερμανία.

Η τηλεθέαση του συγκεκριμένου αγώνα ήταν εφάμιλλη του τελικού του παγκοσμίου κυπέλλου Βραζιλία-Ιταλία.

Κατά την διάρκεια του τελικού ο Παναθηναϊκός είχε την υποστήριξη των Άγγλων φιλάθλων καθώς και του Αλφ Ράμσει.

Άγιαξ (Ρίνους Μίχελς)Στούι, Βάσοβιτς, Σουρμπίρ, Χουλσόφ, Γκ. Μιούρεν, Νέσκεενς, Ραίντερς (46’ Μπάλεκνμπουργκ), Σβαρτ, (46’ Χααν), Βαν Ντάικ, Κρόιφ, Κάιζερ

Παναθηναϊκός (Φέρεντς Πούσκας): Οικονομόπουλος, Τομαράς, Βλάχος, Σούρπης, Καψής, Καμάρας, Γράμμος, Φυλακούρης, Ελευθεράκης, Δομάζος, Αντωνιάδης

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη βαλκανική ομάδα που συμμετείχε σε τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών ενώ στην πορεία για το Oυέμπλεϊ ο Παναθηναϊκός έβαζε πάντα γκολ εκτός έδρας και δεν δέχτηκε κανένα γκολ εντός έδρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.