ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γαρρής για ντοκιμαντέρ Παναθηναϊκού: «Πήγαμε παντού, παρά τις δυσκολίες»

Για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ για τα 50 χρόνια από το «Oυέμπλεϊ» μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Σταμάτης Γαρρής.

Γαρρής για ντοκιμαντέρ Παναθηναϊκού: «Πήγαμε παντού, παρά τις δυσκολίες»

Ο project manager της «πράσινης» ΠΑΕ για το ντοκιμαντέρ του «Ουέμπλεϊ», αναφέρθηκε στις δυσκολίες λόγω κορωνοϊού αλλά και την πολλή δουλειά που έπεσε από την ομάδα του προκειμένου να δημιουργηθεί το εν λόγω ντοκιμαντέρ, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τους παλαίμαχους των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το πρότζεκτ ξεκίνησε Δεκέμβριο, στήσαμε το σενάριο, είδαμε ποιους θέλουμε για συνεντεύξεις – είχαμε 38 συνολικά. Σχεδόν όλοι δέχτηκαν, είχαμε και 1-2 αρνήσεις δυστυχώς. Θα ήθελα να έχουμε τον Γιάννη Διακογιάννη αλλά δεν μπορούμε να τα ‘χουμε όλα.

Ο κορωνοϊός μας δυσκόλεψε πολύ και τροποποίησε το σενάριό μας. Καταφέραμε, ωστόσο και πήγαμε παντού, Λαμία, Κύμη, Μυτιλήνη. Μέσω του Άγιαξ μιλήσαμε με τον Χάαν και τον Φαν Ντερ Σαρ. Πήραμε υλικό από Σέρβους, από τη FIFA, από την Έβερτον και την ΕΡΤ και βάλαμε παντού χρώμα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 60.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βοήθησε και ο Πέτρος Πανόπουλος, 3ος τερματοφύλακας τότε, που είχε την τρέλα να τραβά δικά του πλάνα με την κάμερά του. Όλοι σχεδόν οι παλαίμαχοι είναι έξω καρδιά. Ο Καμάρας βγήκε για πρώτη φορά μετά από ενάμιση χρόνο. Το έκανε και για μας, για τον Παναθηναϊκό. Κάναμε ένα γύρισμα επτά ωρών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.