ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Επίσημο: Πράσινη η Κρος – “Θα πετύχουμε σπουδαία πράγματα τη νέα σεζόν”

Ολοκληρώθηκε η σπουδαία μεταγραφή της Κρος στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Επίσημο: Πράσινη η Κρος -

Ολοκληρώθηκε η σπουδαία μεταγραφή της Κρος στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Καναδή κεντρική Τζένιφερ Κρος, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022 για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.
Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του την αρχηγό της Εθνικής Καναδά Τζένιφερ Κρος (1.95μ.).
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Γεννημένη στις 4 Ιουλίου 1992 η Κρος έχει πτυχίο στη βιομηχανική και αρκετές αγωνιστικές επιτυχίες με το Πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν ενώ πέρυσι πήρε ευρωπαϊκό τίτλο με την τουρκική ομάδα.

Αναλυτικά η αγωνιστική της καριέρα:

2010-2014 University of Michigan (HΠΑ)

2014-2015 Engelholm Volleyboll Sällskap (Σουηδία)

2015-2017 Dresden Sports Club (Γερμανία)

2017-2018 UTE-Budapest (Ουγγαρία)

2018-2020 Maritza Plovdiv (Βουλγαρία)

2020-2021 Sistem9 Yeşilyurt (Τουρκία)

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Κρος ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα σεζόν! Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στην ομάδα, σε αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο. Έχω ακούσει υπέροχα πράγματα για τους οπαδούς και ανυπομονώ να δω τι μπορούμε να πετύχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη! Πιστεύω ότι με το ταλέντο που έχουμε μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα αυτή τη σεζόν».

Αυτές τις ημέρες η Κρος βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Καναδά στο Ρίμινι για το VNL και στα μέχρι τώρα ματς ο Καναδάς έχασε με 3-1 από τη Βραζιλία, από τις ΗΠΑ με 3-0, από τη Δομηνικανή Δημοκρατία με 3-1 και από την Τουρκία με 3-2 και στον αντίποδα νίκησε την Κίνα με 3-2 και την Γερμανία με 3-0.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...