ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κάτας: «Εμείς κάναμε εύκολο το παιχνίδι»

Οι δηλώσεις του Οντετ Κάτας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου.

Κάτας: «Εμείς κάναμε εύκολο το παιχνίδι»

«Πάντα είναι η άμυνα το κλειδί. Κάναμε εύκολο το παιχνίδι, είχαμε ένταση από το ξεκίνημα. Θα είναι λάθος αν σκεφτούμε ότι θα είναι το ίδιο και το επόμενο. Το Λαύριο έδειξε μεγάλο χαρακτήρα επιστρέφοντας από το 2-0 με τον Προμηθέα. Το δεύτερο παιχνίδι θα έχει να κάνει με το πως θα αντιδράσουμε μετά το σημερινό. Πρέπει να είμαστε πραγματικά πολύ συγκεντρωμένοι στο επόμενο» είπε αρχικά στην ΕΡΤ και όσο για για το αν υπάρχει κάτι που δεν του άρεσε σήμερα, τόνισε:

«Στη δεύτερη περίοδο επιτρέψαμε 26 πόντους με 8 τρίποντα και 6 επιθετικά ριμπάουντ. Έχουμε την ποιότητα και μεγάλο ροτέισον για να παίζουμε πάντα με την ίδια ένταση. Αυτό πρέπει να το δούμε, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι που δε θα είναι εύκολο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...