ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η αρχή της χρυσής εποχής: Όταν ο Ομπράντοβιτς ανέλαβε τον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Παναθηναϊκός σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια ανακοίνωσε τον Ομπράντοβιτς και άρχιζε μια χρυσή εποχή για το τριφύλλι.

Η αρχή της χρυσής εποχής: Όταν ο Ομπράντοβιτς ανέλαβε τον Παναθηναϊκό (vid)

Η αρχή μιας χρυσής εποχής για τον Παναθηναϊκό έγινε σαν σήμερα πριν από 22 χρόνια.

Οι πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τα παρακάτω λόγια:

«Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού. Ο Γιουγκοσλάβος τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον Παύλο Γιαννακόπουλο και σήμερα αναμένεται στην Αθήνα (μαζί με τη εθνική Γιουγκοσλαβίας) προκειμένου να υπογράψει το πολυετές του συμβόλαιο».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ζοτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και πήρε τα… κλειδιά της ομάδας από τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που στο πρόσωπό του είδαν τον «στρατηγό» για την ομάδα εντός παρκέ. Βέβαια, κανένας δεν περίμενε πως η παρουσία του Ομπράντοβιτς στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα έφερνε τόσες επιτυχίες και την δημιουργία μία πραγματικής αυτοκρατορίας, που… διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.