Ο Ολυμπιακός προσπαθεί μα νύχια και με δόντια να πάρει το πρωτάθλημα στο μπάσκετ Γυναικών με άλλα μέσα. Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα, οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένσταση στον ΑΣΕΑΔ αυτή τη φορά για τη συμμετοχή της Χατζηνικολάου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν μείνει… έκθαμβοι από τις απανωτές προσφυγές της ομάδας που προέρχεται από το Ελληνικό για το πρωτάθλημα που έχασε μέσα στο γήπεδο πεντακάθαρα και κρυστάλλινα.

Παράλληλα, τόνιζαν ότι αφού δεν πέτυχαν οι τραμπουκισμοί στα ημίχρονα των αγώνων στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ στους διαιτητές, αφού τελικά αναγκάστηκαν να δείξουν τα ματς ζωντανά ενώ το απέφευγαν συστηματικά, αφού δεν πέτυχε η προσπάθεια να μπαίνει όλο και περισσότερος κόσμος που σουλάτσαρε γύρω από την αίθουσα του ΣΕΦ για να δημιουργηθεί «κλίμα», αφού έψαχναν για δικαιολογίες για την ήττα στο κλειστό της Λεωφόρου στον κόσμο που ήταν εκτός γηπέδου, αφού ο ίδιος ο προπονητής τους ομολόγησε ότι τα επικοινωνιακά τερτίπια δεν φτάνουν και ότι το ρόστερ του δεν ήταν το πληρέστερο στην Ελλάδα και ήταν αουτσάιντερ…

Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανέφεραν, ότι στον Ολυμπιακό πήραν τελικά έναν δρόμο που τον γνωρίζουν καλά σε όλα τα αθλήματα, αυτών των προσφυγών, των ενστάσεων κλπ.

Επιπρόσθετα, σημείωναν ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει στη διαδικασία δημόσιας απάντησης, καθώς έχει λειτουργήσει νόμιμα από την αρχή ως το τέλος, κινούμενος αποκλειστικά και μόνο με βάση τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας και τις τροποποιητικές προκηρύξεις.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS