ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός ΑΟ για προσφυγές Ολυμπιακού: «Πήραν ένα δρόμο που γνωρίζουν καλά, αφού δεν έπιασαν οι τραμπουκισμοί»

Κύκλοι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να διεκδικήσει κάτι, το οποίο έχασε καθαρά και κρυστάλλινα από το τριφύλλι.

Παναθηναϊκός ΑΟ για προσφυγές Ολυμπιακού: «Πήραν ένα δρόμο που γνωρίζουν καλά, αφού δεν έπιασαν οι τραμπουκισμοί»

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί μα νύχια και με δόντια να πάρει το πρωτάθλημα στο μπάσκετ Γυναικών με άλλα μέσα. Όπως σας αναφέραμε νωρίτερα, οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένσταση στον ΑΣΕΑΔ αυτή τη φορά για τη συμμετοχή της Χατζηνικολάου.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν μείνει… έκθαμβοι από τις απανωτές προσφυγές της ομάδας που προέρχεται από το Ελληνικό για το πρωτάθλημα που έχασε μέσα στο γήπεδο πεντακάθαρα και κρυστάλλινα.

Παράλληλα, τόνιζαν ότι αφού δεν πέτυχαν οι τραμπουκισμοί στα ημίχρονα των αγώνων στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ στους διαιτητές, αφού τελικά αναγκάστηκαν να δείξουν τα ματς ζωντανά ενώ το απέφευγαν συστηματικά, αφού δεν πέτυχε η προσπάθεια να μπαίνει όλο και περισσότερος κόσμος που σουλάτσαρε γύρω από την αίθουσα του ΣΕΦ για να δημιουργηθεί «κλίμα», αφού έψαχναν για δικαιολογίες για την ήττα στο κλειστό της Λεωφόρου στον κόσμο που ήταν εκτός γηπέδου, αφού ο ίδιος ο προπονητής τους ομολόγησε ότι τα επικοινωνιακά τερτίπια δεν φτάνουν και ότι το ρόστερ του δεν ήταν το πληρέστερο στην Ελλάδα και ήταν αουτσάιντερ…

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανέφεραν, ότι στον Ολυμπιακό πήραν τελικά έναν δρόμο που τον γνωρίζουν καλά σε όλα τα αθλήματα, αυτών των προσφυγών, των ενστάσεων κλπ.

Επιπρόσθετα, σημείωναν ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα μπει στη διαδικασία δημόσιας απάντησης, καθώς έχει λειτουργήσει νόμιμα από την αρχή ως το τέλος, κινούμενος αποκλειστικά και μόνο με βάση τους κανονισμούς της Ομοσπονδίας και τις τροποποιητικές προκηρύξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...