ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κρούσεις από Ισπανία και Τουρκία για Χουάνκαρ

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού αρέσει σε ομάδες τις πατρίδας του και όχι μόνο...

Κρούσεις από Ισπανία και Τουρκία για Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, φαίνεται, ότι στη χώρα του ο παίκτης μόνο απαρατήρητος δεν περνάει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει κρούσεις από Έλτσε, Εσπανιόλ, Κάντιθ και Χετάφε.

Επίσης, πηγές από την Τουρκία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από δυο ομάδες, συγκεκριμένα από τις Αλάνιασπορ και Τράμπζονσπορ.

Χρυσάφι για Ιωαννίδη!
Χρυσάφι για Ιωαννίδη! 6.739 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο Χουάνκαρ έχει συμβόλαιο, το οποίο λήγει το 2022, ενώ βρίσκεται στις επιλογές του Γιοβάνοβιτς για του χρόνου. Φυσικά, αν έρθει πρόταση στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ, αυτή θα αξιολογηθεί. Κάτι τέτοιο μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...