ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Μπατάλια»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του 29χρονου Αργεντινού, Ροντρίγκο Μπατάλια.

«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για Μπατάλια»

Όπως αναφέρει η πορτογαλική Record, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Μπετάγκλια και δεν είναι απίθανο να προσπαθήσει να τον κάνει δικό της μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Αλαβές. Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και πλέον επιστρέφει στην ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Η πορτογαλική ομάδα φαίνεται να μην τον υπολογίζει και γι΄ αυτό τον λόγο ο ποδοσφαιριστής ψάχνει το που θα συνεχίσει την καριέρα του, με το ενδεχόμενο πώλησης βέβαια να μοιάζει απίθανο, καθώς έχει πολύ υψηλή ρήτρα.. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη ξεκινάει τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν θέλει να πάρει έναν παίκτη για τα χαφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...