ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Podcasts

Podcast Διονύσης Δεσύλλας: Το παρελθόν, το παρόν και η ανάκτηση τη χαμένης ταυτότητας (aud)

Νέο επεισόδιο podcast στο panathinaikos24.gr με τον Διονύση Δεσύλλα. Η ανάλυση του "σήμερα", οι νέες κινήσεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και η σύνδεση του ένδοξου παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον.

Podcast Διονύσης Δεσύλλας: Το παρελθόν, το παρόν και η ανάκτηση τη χαμένης ταυτότητας (aud)

Νέο επεισόδιο podcast στο panathinaikos24.gr με τον Διονύση Δεσύλλα. Η ανάλυση του “σήμερα”, οι νέες κινήσεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και η σύνδεση του ένδοξου παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον.

*Ο Ιβάν Γιονάνοβιτς, το τιμ του Σέρβου και οι επόμενες κινήσεις με αποδεσμεύσεις και μεταγραφές.

*Η ανάγκη αλλαγής φιλοσοφίας και ο αγώνας για ανάκτηση της χαμένης ταυτότητας σε κάθε επίπεδο.

*Το έπος του Γουέμπλεϊ και η εκπληκτική δουλειά της ΠΑΕ με το ντοκιμαντέρ και το ψηφιακό μουσείο.

*Παναθηναϊκός θα πει…

Ακούστε το νέο επεισόδιο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ