ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λαύριο – Παναθηναϊκός: Μόνο με τη φανέλα δεν κερδίζεις… (vids)

Το αξιόμαχο Λαύριο έκανε ντέρμπι τον δεύτερο τελικό της basket league απέναντι στον... χαλαρό Παναθηναϊκό και νίκησε στην παράταση (94-89) για να κάνει το 1-1 στη σειρά. Κάκιστη νοοτροπία από τους πράσινους που πίστεψαν ότι θα νικήσουν μόνο με... τη φανέλα. Μεγάλες οι ευθύνες του Οντετ Κάτας στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Λαύριο - Παναθηναϊκός: Μόνο με τη φανέλα δεν κερδίζεις... (vids)

Το αξιόμαχο Λαύριο έκανε ντέρμπι τον δεύτερο τελικό της basket league απέναντι στον… χαλαρό Παναθηναϊκό και νίκησε στην παράταση (94-89) για να κάνει το 1-1 στη σειρά. Κάκιστη νοοτροπία από τους πράσινους που πίστεψαν ότι θα νικήσουν μόνο με… τη φανέλα. Μεγάλες οι ευθύνες του Οντετ Κάτας στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Οι πράσινοι πήγαν με… υπεροπτικό ύφος στο Λάυριο και το πλήρωσαν. Δυσκολεύτηκαν απέναντι στους παίκτες του Χρήστου Σερέλη, ενώ παρά το γεγονός ότι έχτισαν στο δεύτερο ημίχρονο διαφορά, την έχασαν αμέσως με αποτέλεσμα να δώσουν δικαιώματα στους γηπεδούχους και εν τέλει να το πληρώσουν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 17.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι είχε κακή νοοτροπία, δεν έβγαλε πάθος και συγκέντρωση, κυρίως στην άμυνά του και ηττήθηκε από το Λαύριο.

Το ματς είχε γίνει ντέρμπι μέχρι το φινάλε και όλα ήταν ανοιχτά.

Στο τελευταίο λεπτό ο Μάριο Χεζόνια το πήρε πάνω του και με δυο σερί καλάθια έδωσε προβάδισμα στον Παναθηναϊκό με 78-79. Ολα αυτά σε λιγότερο από 55” για το φινάλε με το Λαύριο να έχει την επίθεση, σε ένα ματς που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με βάση τη διακύμανση του σκορ.

Ο Ντιαλό αστόχησε για τους γηπεδούχους και οι πράσινοι ειχαν τη μεγάλη ευκαιρία. Ο Χεζόνια πήρε φάουλ από τον Γερομιχαλό και πήγε στις βολές. Ο Κροάτης έβαλε και τις δυο βολές για το 78-81 στα 18.5 δευτερόλεπτα για τη λήξη.

Ο Κάρτερ ευστόχησε σε τρίποντο στα 8,5” πριν από το φινάλε για το 81-81! Ο Χεζόνια πήρε την τελευταία επίθεση, η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και το ματς πήγε στην παράταση!

Στον έξτρα χρόνο το ματς συνέχσε να είναι ντέρμπι. Ο Μουράτος με τρίποντο έκανε το 89-87 στα 2 λεπτά πριν από το τέλος. Ο Γκόσει με ωραίο καλάθι έδωσε αέρα 4 πόντων στους γηπεδούχους.

Στα 18” με καλάθι του Μπρέι το σκορ έγινε 92-89 με το τριφύλλι να μειώνει, αλλά τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν.

Ο Γερομιχαλός με δυο βολές έκανε το 94-89. Οι πράσινοι δεν αντέδραν. Το σκορ έμεινε μέχρι το φινάλε, το Λαύριο ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών και έδειξε στον Παναθηναϊκό ότι θα έχει δύσκολο έργο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.