ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σήκωσέ το, το γ@μημένο: Η άγνωστη ιστορία από το Euro 2004 για το πιο γνωστό ελληνικό σύνθημα

Πως από το σύνθημα για τον Πιερλουίτζι Κολίνα φθάσαμε στο σύνθημα που σημάδεψε την πορεία της εθνικής στην Πορτογαλία.

Σήκωσέ το, το γ@μημένο: Η άγνωστη ιστορία από το Euro 2004 για το πιο γνωστό ελληνικό σύνθημα

Όσο πλησιάζει η έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, τόσο στην Ελλάδα μελαγχολούμε για μία ακόμη απουσία της εθνικής ομάδας από την τελική φάση μιας μεγάλης διοrγάνωσης. Ειδικά όταν πρόκειται για Euro, μια διοργάνωση στην οποία η εθνική Ελλάδας έχει γράψει τη δική της ιστορία και μάλιστα με χρυσά γράμματα.

Αυτό συνέβη το 2004 όταν η εθνική μας ομάδα κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Πορτογαλία. Έκτοτε, η Ελλάδα μετείχε και στην τελική φάση των Euro του 2008 και του 2012, αλλά και στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2010 και του 2014.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.