ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ακόμα ένα χτύπημα των δραστών της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά σε σπίτι πιλότου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής πρόκειται για τους ίδιους δράστες.

Ακόμα ένα χτύπημα των δραστών της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά σε σπίτι πιλότου

Ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που σχετίζεται με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είχε το «Φως στο Τούνελ« της Παρασκευής με την Αγγελική Νικολούλη να αποκαλύπτει μία περίπτωση μάρτυρα πιλότου ο οποίος έζησε μία φρικτή επίθεση μέσα στο σπίτι του από συμμορία τριών ανδρών που έδρασε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

Ο πιλότος περιγράφει το πώς ο ίδιος και οι γυναίκα του βρέθηκαν απέναντι σε τρεις απίστευτης αγριότητας ληστές, οι οποίοι εισέβαλλαν στον σπίτι του με γκλοπ και όχι με όπλα, όπως αυτοί των Γλυκών Νερών. Αυτή ήταν η μοναδική διαφορά.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...