Για τον Παναθηναϊκό και τις συζητήσεις που υπήρχαν μέσα στη διάρκεια της σεζόν, μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης, αλλά ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα πλέον αποτελεί η Ούνικς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Για τις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό μέσα στη σεζόν: «Δεν θα ήθελα να πω πολλά, ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή. Έχουν κερδίσει το Κύπελλο και είναι στους τελικούς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πριν πάει ο Κάτας είχα μια επαφή με τον παναθηναϊκό αλλά μιλήσαμε με την Ούνικς και αποφασίσαμε πως το σωστό είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά μας εδώ. Από τότε δεν είχα καμία άλλη επαφή και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να συζητήσουμε για τον Παναθηναϊκό ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Για το αν θα ήθελε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό στο μέλλον: «Αν είναι σε δέκα χρόνια δεν ξέρω αν θα μπορώ να κοουτσάρω, γιατί είμαι ήδη 52. Τα σχέδιά μου είναι να περάσω και λίγο χρόνο με την οικογένειά μου. Σοβαρά τώρα, πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη με ιστορία και για κάθε προπονητή της γενιάς μου θα ήταν στόχος. Πρέπει να δούμε τη στιγμή και τις συνθήκες. Τώρα οι συνθήκες είναι αυτές που περιγράψαμε νωρίτερα, οπότε ας μείνουμε στο τώρα».

Για το αν θα μείνει στην Ούνικς: «Η επιθυμία μου είναι θετική. Είμαι εδώ τέσσερα χρόνια. Αισθάνομαι το κλαμπ σαν οικογένειά μου, δεύτερο σπίτι μου. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσουν οι αλλαγές. Μένω σε κάθε ομάδα τουλάχιστον δύο χρόνια. Χαίρομαι για τα τέσσερα χρόνια που έχω περάσει στο κλαμπ και έχω εξαιρετικές σχέσεις με τον Πρόεδρο και την οικογένειά του.

Σαφώς και έχουμε και διαφωνίες με τον Πρόεδρο, αλλά στο τέλος βρίσκουμε πάντα τον τρόπο να προχωρήσουμε και αυτό είναι θετικό. Σαφώς και έχω θετική διάθεση, όπως και η ομάδα, υπάρχει θετικό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά το θέμα είναι ακόμα ανοιχτό και θα το συζητήσουμε όταν τελειώσει η σεζόν».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS