ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Έκλεψαν μοτοσικλέτα αστυνομικού έξω από τη ΓΑΔΑ

Αστυνομικός κατήγγειλε την κλοπή της μοτοσικλέτας του έξω από το Μέγαρο της ΓΑΔΑ.

Έκλεψαν μοτοσικλέτα αστυνομικού έξω από τη ΓΑΔΑ

Θύμα κλοπής έπεσε αστυνομικός και μάλιστα έξω από το Μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Το πρωί του Σαββάτου (5/6) ο αστυνομικός είδε πως είχαν κλέψει τη μοτοσικλέτα του, ενώ την είχε αφήσει επί της οδού Δημητσάνας, απέναντι δηλαδή από τη ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Όταν βεβαιώθηκε πως είχε πέσει θύμα ληστείας, κάλεσε το “100” για να ενημερώσει για το συμβάν και από κει το κέντρο επιχειρήσεων διαβίβασε μέσω ασυρμάτου τους συναδέλφους του.

Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου
Τότε τελειώνει το πρωτάθλημα – Πότε θα γίνει ο τελικός Κυπέλλου 1.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενημέρωσαν για τις πινακίδες, το μοντέλο, τον τύπο της μηχανής και το χρώμα μήπως οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο δρόμο εντοπίσουν το όχημα.

Πηγή: TheToc.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.