ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γενική Συνέλευση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Στις 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ της Μάνας του Λόχου.

Γενική Συνέλευση στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Προς τα Μέλη του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου

Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22-06-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού έτους 2020 – 2021

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Απαλλαγή της Διοίκησης

4. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2021-2022

5. Τροποποίηση Καταστατικού

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 29-06-2021, ημέρα Τρίτη, ώρα 18:30, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης. Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...