ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Web TV

P24 RADIO LIVE: “Εποχή Ιβάν, ξεκίνημα στον πράσινο σχεδιασμό και πρώτες υπογραφές”

Η πρώτη ραδιοφωνική διαδικτυακή εκπομπή για τον Παναθηναϊκό με τον Διονύση Δεσύλλα! Ακούστε ξανά το νέο radio live podcast του panathinaikos24.gr και τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

P24 RADIO LIVE:

Η πρώτη ραδιοφωνική διαδικτυακή εκπομπή της ιστοσελίδας μας με τον Διονύση Δεσύλλα! Ακούστε το νέο radio live podcast του panathinaikos24.gr με τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

Στο panathinaikos24.gr τα έχουμε… όλα και το εννοούμε! Ρεπορτάζ, αρθρογραφίες, WEB TV, αλλά, podcast, αλλά και ζωντανές ραδιοφωνικές εκπομπές που θα καθιερωθούν από τη νέα σεζόν.

Ακούστε την πρώτη κυριακάτικη εκπομπή με τον Διονύση Δεσύλλα να υποδέχεται τους πρώτους… ακροατές και να απαντάει στα ερωτήματά σας.

Η εποχή Ιβάν Γιονάνοβιτς, το γηπεδικό, οι πρώτες υπογραφές για ανανεώσεις, η ονοματολογία και ο “hot” Μπατάγλια.

Οι αποχωρήσεις, ο μεγάλος στόχος του καλοκαιριού και το “χτίσιμο” του νέου Παναθηναϊκού.

Ακούστε την εκπομπή

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ