ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το… χαβά του ο Ολυμπιακός: Ζητάει επίσημα από το ΕΣΚΑΝ τον ιατρικό φάκελο της Χατζηνικολάου!

Ο Ολυμπιακός θέλει να το... πάρει στα χαρτιά και δεν το βάζει κάτω. Αυτή τη φορά ζήτησε από το ΕΣΚΑΝ τον ιατρικό φάκελο της Όλγας Χατζηνικολάου.

Το... χαβά του ο Ολυμπιακός: Ζητάει επίσημα από το ΕΣΚΑΝ τον ιατρικό φάκελο της Χατζηνικολάου!

Σε άλλο… επίπεδο το έχει πάει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ των Γυναικών.

Η ομάδα του Πειραιά που δίκαια έχασε στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου το πρωτάθλημα, προσπαθεί να το πάρει με άλλο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα κατέθεσε νέα αίτηση στον ΕΣΚΑΝ, με την οποία ζητάει τον φάκελο της υπόθεσης της Όλγας Χατζηνικολάου, ώστε να προχωρήσουν με την προσφυγή που έχουν καταθέσει κατά της πολύπειρης αθλήτριας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καταθέσει ένσταση για τη συμμετοχή της Χατζηνικολάου σε κάθε αγώνα των τελικών της Α1 Γυναικών, πηγαίνοντας μάλιστα την υπόθεση στα άκρα, καθώς προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ στις αρχές Ιουνίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.