Ποδόσφαιρο

«Παναθηναϊκός για Εμφουλού»

Σύμφωνα γαλλικά ΜΜΕ, ο αμυντικός μέσος από το Κονγκό Εμφουλού βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού εμφανίζουν οι Γάλλοι τον 27χρονο Κονγκολέζο αμυντικό χαφ, Ομενούκε Εμφουλού.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Έλτσε. Με την ισπανική ομάδα αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας και πραγματοποίησε 20 εμφανίσεις.

Σύμφωνα με το «https://www.footmercato.net/», ο Εμφουλού βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, αλλά και των Βαλένθια, Λοριάν Μπορντό.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Το ποδόσφαιρο είναι φτιαγμένο από υπέροχες ιστορίες και αυτή Εμφουλού είναι μία από αυτές. Προπονήθηκε στη Λιλ και πέρασε από την Ρεμ. Και με τις δύο ομάδες γνώρισε την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Στη συνέχεια όμως αποφάσισε να πάει σε μία χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα και έτσι πήγε στην Red Star. Μετλά από δύο σεζόν εκεί, η τελευταία στη Ligue 2, αποφάσισε να βρει τον εαυτό του στην Έλτσε.

Την προηγούμενη χρονιά, ο Εμφουλού ανακάλυψε τη La Liga, παίζοντας και απέναντι στην Ρεάλ του Μπενζεμά και στη Μπαρτσελόνα του Μέσι και είχε σημαντικό ρόλο στο να παραμείνει η ομάδα του στην πρώτη κατηγορία.

Το αθλητικό του προφίλ, το γεγονός ότι είναι ελεύθερος αλλά και οι 20 συμμετοχές του στην Λα Λιγκα των έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Βαλένθια, ο Παναθηναϊκός, η Λοριάν και η Μπορντό ενδιαφέρονται πολύ για τον δυναμικό Κονγκολέζο».

Exit mobile version