ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Γιοβάνοβιτς θέλει τον Φαμπιάνο στον Παναθηναϊκό» (Pic)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από ιστοσελίδα της Κύπρου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί να φέρει στον Παναθηναϊκό, τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο.

«Ο Γιοβάνοβιτς θέλει τον Φαμπιάνο στον Παναθηναϊκό» (Pic)

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Κύπρου «kerkida.net», ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να φέρει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας Λευκωσίας, Φαμπιάνο.

Στο δημοσίευμά της, η ιστοσελίδα αναφέρει τις άριστες γνώσεις που έχει ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού» από το πρωτάθλημα της Κύπρου και ότι είναι πολύ πιθανό να ασχοληθεί για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Η φετινή επιτυχία της Ομόνοιας στο πρωτάθλημα Κύπρου, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον έμπειρο τερματοφύλακα και το γεγονός αυτό, έχει κάνει πολλούς συλλόγους να έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην περίπτωσή του.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.690 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο σε ισχύ για ένα ακόμα χρόνο με το «τριφύλλι» της Κύπρου και ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν ο Παναθηναϊκός προχωρήσει το ενδιαφέρον σε επίσημη πρόταση.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα της Κύπρου:

«Έχουν… παίξει πολλά σενάρια σχετικά με τον Φαμπιάνο. Ο Βραζιλιάνος έκανε θραύσεις στην Ομόνοια και είναι αλήθεια πως βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων οι οποίες το έψαξαν ή το ψάχνουν ακόμη.

Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ έλαβε μία σημαντική πληροφορία για τον Φάμπι. Αυτή σχετίζεται με το ενδιαφέρον του Παναθηναικού. Το ενδιαφέρον των πρασίνων της Αθήνας είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ και μάλιστα πολύ έντονο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι άριστος γνώστης των καταστάσεων στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, ουσιαστικά γνωρίζει τα πάντα. Ξέρει πως η Ομόνοια στήριξε φέτος ένα πολύ μεγάλο μέρος της επιτυχίας της στον Βραζιλιάνο γίγαντα. Ο Σερβοέλληνας κόουτς τον θέλει και μάλιστα πολύ. Όμως ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Ομόνοια. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την Ομόνοια, χωρίς να… φορτωθεί ο λογαρισμός της.

Εκεί πλέον είναι το θέμα. Αν το εξ Ελλάδος “τριφύλλι” μπει… στο τραπέζι τότε θα έχει συνέχεια. Αν όχι… τότε απλά και ο ΠΑΟ θα μείνει ως ένας μνηστήρας και τίποτα περισσότερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.