ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Τα δεδομένα για Μπατάλια και Φαμπιάνο»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε σε δύο περιπτώσεις παικτών που ακούγονται για τον Παναθηναϊκό.

Δεσύλλας: «Τα δεδομένα για Μπατάλια και Φαμπιάνο»

Ο Ροντρίγκο Μπατάλια και ο Φαμπιάνο φαίνεται πως απασχολούν τον Παναθηναϊκό κι ο Διονύσης Δεσύλλας ανέλυσε τα δεδομένα των δύο υποθέσεων στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Μπατάλια αρέσει στον Παναθηναϊκό, είναι ένας παίκτης από το πάνω ράφι αλλά δεν είναι εύκολη περίπτωση λόγω υψηλού κασέ. Ο Αργεντινός δεν υπολογίζεται από τη Σπόρτινγκ και θέλει να μείνει στην Ευρώπη», τόνισε για τον Αργεντινό μέσο.

Όσο για τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα της Ομόνοιας, είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει τερματοφύλακα, τον Διούδη, τον οποίο υπολογίζει. Θα πρέπει να αφήσουμε ένα παράθυρο μήπως έρθει πρόταση από το εξωτερικό για εκείνον. Σε περίπτωση που πουληθεί, δεν αποκλείεται να υπάρξει θέμα Φαμπιάνο για τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης, πάντως, έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.621 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα τόνισε πως μέσα στην εβδομάδα θα υπογράψει την επέκταση συμβολαίου του ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.