Οι υψηλές απαιτήσεις της Ομόνοιας για τον Φαμπιάνο, τα σενάρια από την Κύπρο και το κασέ του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα.

Από χθες, τα σενάρια από την Κύπρο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο. Συγκεκριμένα, αναφέρονται σε επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ντύσει στα πράσινα τον Βραζιλιάνο, τον οποίο γνωρίζει και έχει εξαιρετική άποψη για τα προσόντα του.

Πράγματι, ο Φαμπιάνο έχει κάνει σούπερ εμφανίσεις με την Ομόνοια. Μάλιστα, τη σεζόν που πέρασε, στο οποίο η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα, ανακηρύχθηκε ως MVP, γεγονός που μαρτυρά την αξία του και τα όσα πέτυχε με την ομάδα του.

Ο 33χρονος έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τους Κύπριους. Υπέγραψε νέο συμβόλαιο το 2020 και ρήτρα σε αυτό δεν υπάρχει. Το κασέ του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα δεν είναι υψηλό, αφού φτάνει κοντά στις 300.000 ευρώ. Από την άλλη, όμως, η Ομόνοια για να τον αφήσει, πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Συλλόγου θέλει 1 εκατ. ευρώ για τον Φαμπιάνο. Κρούση από τον Παναθηναϊκού, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν έχει. Δεν έχει γίνει επαφή, ούτε από την ομάδα, ούτε από τον Γιοβάνοβιτς. Ωστόσο, ακόμη κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, το ποσό είναι υψηλό και οι Κύπριοι δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν φτηνά έναν από τους καλύτερους παίκτες τους.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS