ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η Ομόνοια θέλει 1 εκατ. ευρώ για Φαμπιάνο – Καμία κρούση από τον Παναθηναϊκό

Οι υψηλές απαιτήσεις της Ομόνοιας για τον Φαμπιάνο, τα σενάρια από την Κύπρο και το κασέ του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα.

Η Ομόνοια θέλει 1 εκατ. ευρώ για Φαμπιάνο - Καμία κρούση από τον Παναθηναϊκό

Οι υψηλές απαιτήσεις της Ομόνοιας για τον Φαμπιάνο, τα σενάρια από την Κύπρο και το κασέ του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα.

Από χθες, τα σενάρια από την Κύπρο κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Φαμπιάνο. Συγκεκριμένα, αναφέρονται σε επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ντύσει στα πράσινα τον Βραζιλιάνο, τον οποίο γνωρίζει και έχει εξαιρετική άποψη για τα προσόντα του.

Πράγματι, ο Φαμπιάνο έχει κάνει σούπερ εμφανίσεις με την Ομόνοια. Μάλιστα, τη σεζόν που πέρασε, στο οποίο η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα, ανακηρύχθηκε ως MVP, γεγονός που μαρτυρά την αξία του και τα όσα πέτυχε με την ομάδα του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 33χρονος έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τους Κύπριους. Υπέγραψε νέο συμβόλαιο το 2020 και ρήτρα σε αυτό δεν υπάρχει. Το κασέ του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα δεν είναι υψηλό, αφού φτάνει κοντά στις 300.000 ευρώ. Από την άλλη, όμως, η Ομόνοια για να τον αφήσει, πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Συλλόγου θέλει 1 εκατ. ευρώ για τον Φαμπιάνο. Κρούση από τον Παναθηναϊκού, τουλάχιστον μέχρι τώρα, δεν έχει. Δεν έχει γίνει επαφή, ούτε από την ομάδα, ούτε από τον Γιοβάνοβιτς. Ωστόσο, ακόμη κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, το ποσό είναι υψηλό και οι Κύπριοι δεν είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν φτηνά έναν από τους καλύτερους παίκτες τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.