ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Οχι» του Παναθηναϊκού σε κρούση για Βέλεθ!

Αρνητική απάντηση σε ισπανική ομάδα για τον Φραν Βέλεθ έδωσε ο Παναθηναϊκός.

«Οχι» του Παναθηναϊκού σε κρούση για Βέλεθ!

Αρνητική απάντηση σε ισπανική ομάδα για τον Φραν Βέλεθ έδωσε ο Παναθηναϊκός.

Ο Βέλεθ δεν βρίσκεται στην λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με το τριφύλλι. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον υπολογίζει ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Ισπανός στόπερ είναι στις βασικές επιλογές του Σέρβου προπονητή.

Κλαμπ από την Ισπανία, λοιπόν, χτύπησε την… πόρτα του τριφυλλιού για να δει τις προθέσεις της ομάδας σε πιθανό σενάριο πώλησης του Βέλεθ. Ωστόσο, η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. Τουλάχιστον για την ώρα…

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.477 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...