ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Οδοστρωτήρας” ο Παναθηναϊκός, ισοπέδωσε το Λαύριο και είναι μια ανάσα απο τον τίτλο (vids)

Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» το Λαύριο επικρατώντας με 103-74 στο ΟΑΚΑ, έκανε το 2-1 στους τελικούς της basket league και απέχει μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φοβερά πράγματα από τον Μπέντιλ (28 π., 5 ριμπ.).

Ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» το Λαύριο επικρατώντας με 103-74 στο ΟΑΚΑ, έκανε το 2-1 στους τελικούς της basket league και απέχει μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φοβερά πράγματα από τον Μπέντιλ (28 π., 5 ριμπ.).

Οι πράσινοι αντιμετώπισαν για ελάχιστο διάστημα δυσκολίες από το Λαύριο. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκαν σοβαροί σε άμυνα και επίθεση και έφτασαν στην άνετη επικράτηση για να κάνουν το 2-1 στους τελικούς. Πλέον, θέλουν μια ακόμη νίκη για να κατακτήσουν το 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Χρήστου Σερέλη, δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική με εξαίρεση κάποια μικρά ξεσπάσματα. Οι παίκτες του Οντετ Κάτας έκαναν αυτό που έπρεπε και έβγαλαν αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα στο Λαύριο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπεν Μπέντιλ πραγματοποίησε σούπερ εμφάνιση, κάνοντας ό, τι ήθελε στην αντίπαλη ρακέτα. Σταμάτησε στους 28 πόντους, σκοράροντας με κάθε τρόπο, ενώ είχε και 5 ριμπάουντ. Εξαιρετικός ήταν και ο Μπρέι σε επίπεδο σκοραρίσματος. Ο Αμερικανός είχε 21 πόντους, όλα με τρίποντα, αφού έβαλε 7 στα 9! Ο Παπαπέτρου 16 πόντους και 5 ασίστ, ενώ 11 σημείωσε ο Γουάιτ και 10 ο Παπαγιάννης.

Από το Λαύριο ξεχώρισε η παρουσία του Κάρτερ που σταμάτησε στους 14 πόντους, ενώ ο Μουράτος είχε 12.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.